Sea of ​​​​Thieves Pirates of the Caribbean Een piratenlevenSea of ​​​​Thieves breidt vandaag uit met nieuwe content van A Pirate's Life, al aangekondigd tijdens de Xbox E3-conferentie.

De geliefde multiplayer-titel van Rare is verrijkt met vijf meer Absurde verhalen (Tall Tales) die de karakters van . zal introduceren Pirates of the Caribbean in de gamewereld. Er zullen dus kansen zijn om tegen te komen Jack Sparrow en in verschillende bekende gezichten van de Disney-filmsaga, waaronder de Vliegende Hollander Davy Jones.

Het leven van een piraat is een gratis update die vanaf vandaag al op de Sea of ​​​​Thieves-servers is geland. Het spel met piratenthema, dat nu voorbij is 20 miljoen geregistreerde spelers vanaf de release komt het in de jouwe enter derde seizoen in combinatie met de release van de nieuwe update. Naast de vijf Absurd Stories bevat de uitbreiding nieuwe ongepubliceerde locaties en de iconische outfits van de personages van Pirates of the Caribbean, die in het Emporium kunnen worden gekocht.