Shin Megami Tensei V zal niet alleen in de standaardversie in het Westen aankomen. Ook de Steelbook en Premium Edition komen naar ons toe.

De exclusieve Nintendo Switch van Atlus komt aan in drie edities ook buiten de Japanse grenzen. Gamers kunnen kiezen tussen de standaardeditie, de Steelbook-editie en de Premium-editie. Waarin verschillen deze spelversies? Laten we het meteen zien:

  • La Steelbook-editie het bevat de kopie van het spel, een metalen behuizing die zowel intern als extern is afgedrukt en, voor degenen die de pre-order plaatsen, een reeks bonusinhoud in het spel;

  • La Fall of Men Premium-editie het bevat de game, het eerder genoemde steelbook, een rugzak met merknaam, een artbook van meer dan honderd pagina's, twee cd's met de soundtrack van de titel. Alles wordt beschermd door een mooie verzamelbox.

We herinneren je eraan dat Shin Megami Tensei V beschikbaar zal zijn vanaf 12 november 2021 gelijktijdig wereldwijd.