Na de terugkeer van Cyberpunk 2077 op PlayStation Store gebeurde slechts een paar dagen geleden ook heeft Microsoft besloten haar beleid te wijzigen met betrekking tot de terugbetaling van de RPG van CD Project Rood.

Zoals zichtbaar op de officiële Xbox-website, in de Sezione gewijd aan ondersteuning en terugbetalingen, te beginnen met de volgende 6 juli Cyberpunk 2077 zal terugkeren naar een "standaard" restitutiebeleid, ook in de Microsoft Store, waardoor gebruikers die het digitaal hebben gekocht, het niet langer kunnen retourneren, ongeacht hoeveel uur ze eraan hebben besteed.

Ongeveer zes maanden na de release is Cyberpunk 2077 goed ontvangen drie grote updates en een een half dozijn hotfixes, dat hoewel ze de ervaring op de oude generatie enigszins hebben verbeterd, ze niet genoeg zijn om alle problemen op te lossen met betrekking tot stabiliteit en bugs die de open wereld nog steeds teisteren.