Vandaag Kerbal Space Program wordt tien en Squad werkt nog steeds om de titel ook naar andere consoles te brengen. In dit geval hebben we het over het huidige gen, vertegenwoordigd door PlayStation 5 e Xbox-serie S | X. De uitgever Private Division aangekondigd dat Kerbal Space Program Enhanced Edition zal ook op deze platforms aankomen.

Rot e Blitworks zij zullen samenwerken aan deze nieuwste editie. De hardware van de PS5 en Xbox Series X zorgt voor verschillende verbeteringen ten opzichte van de originele consoleversies van de game, met één 1440p-resolutie en verbeterde framerate, textuur en prestatiese, met veel muis en toetsenbord ondersteuning.

Daarnaast is een speciale video voor het XNUMX-jarig jubileum, die u hieronder kunt zien. Het is een soort minidocumentaire van twintig minuten waarin we het hebben over zowel het nieuwe hoofdstuk als het tweede, ontwikkeld door Intercept Games.

Kerbal Space Program Enhanced Edition wordt dit najaar uitgebracht. Degenen die al de PS4- of Xbox One-versies van KSP bezitten, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volgende generatie consoleversie. Anders is de titel beschikbaar tegen een prijs van € 39,99. Wat Kerbal Space Program 2 betreft, deze wordt eind 5 uitgebracht op pc, PS4, Xbox Series X, PS2022 en Xbox One.