Netflix e SEGA Ik werk aan een serie gewijd aan het iconische blauwe stekelvarken, getiteld Sonic prime. Het verschijnt in de loop van 2022 en er is nog niet veel bekend. Tegenwoordig kunnen we echter, dankzij wat concept art, een kijkje nemen in de gebruikte stijl.

De afbeeldingen in kwestie stonden op de ArtStation-portfolio door Patrick Horan, een kunstenaar die aan de serie werkt. Ze werden snel verwijderd, maar het was te laat. De afbeeldingen zijn elders gedeeld, vooral op Twitter, zoals je hieronder kunt zien. Als concept art kunnen ze heel anders zijn dan het eindproduct, maar toch moet gezegd worden dat de stijl helemaal niet slecht is.

Zoals je op de tweede afbeelding kunt zien, is het ook mogelijk om te veronderstellen dat Sonic en Tails elkaar niet kennen, misschien kan het een verhaal zijn over de oorsprong van hun vriendschap. Het lijkt er echter op dat Dr. Eggman er altijd is om slechte dingen te doen, maar vergezeld van iemand die veel op hem lijkt. Misschien werkt hij voor een keer niet alleen.

We kijken uit naar meer informatie over Sonic Prime die, zoals we ons herinneren, in de loop van 2022 op Netflix verschijnt.