Su Team Fortress 2 een werd gepubliceerd stuk die de steeds groter wordende bot-epidemie in het spel heeft afgeremd Klep.

De game ontvangt ongeveer één mini-update per maand, maar het is al meer dan drie maanden niet veranderd. Deze week is Team Fortress 2 echter geüpdatet met als doel de bots te stoppen die matchmaking tot een hel maakten. Rondes werden overspoeld met cheaterbots, notoir moeilijk te verwijderen van servers.

Volgens gebruikers lijken deze veranderingen te werken. Hoewel de update het ongelukkige neveneffect had dat verschillende mods van servers werden verbannen, merkte een redditor op dat dit ook betekende dat het in feite bot-creatietools zoals "cathook" brak. Over het algemeen waren de reacties op de TF2-subreddit-update overweldigend positief. Zoals altijd valt er niet veel om de overwinning te vragen, aangezien de makers van bots binnenkort nieuwe systemen kunnen vinden. Voorlopig hebben de spelers in ieder geval wat ademruimte.