gisteren, Microsoft heeft eindelijk zijn volgende besturingssysteem publiekelijk onthuld: Windows 11. Naast het gratis karakter is er veel nieuwe informatie onthuld, vooral met betrekking tot de game-ervaring op pc.

Volgens wat er tijdens de conferentie werd gezegd "Windows 11 is het systeem voor jou, als je een gamer bent" met native ondersteuning, niet alleen voor bibliotheken DirectX 12 Ultimate, maar ook om Directe opslag, een systeem dat zich toelegt op de overdracht van gegevens met hoge snelheid dankzij het gebruik van zijn eigen GPU. Ondersteuning voor deAuto-HDR, een functie gewijd aan het beheer van kleuren en lichtbronnen in de game die al aanwezig zijn op de Xbox Series X / S.

En over Xbox gesproken, de ondersteuning kon niet ontbreken Game Pass Ultimate via de geïntegreerde Xbox-app en waarmee gebruikers de service kunnen gebruiken xCloud rechtstreeks vanaf hun minder presterende pc's of die met hoge bandbreedtesnelheid kunnen surfen. eindelijk, de native ondersteuning voor Android-applicaties, dankzij de integratie van de Amazon Appstore binnen de Microsoft Store.

De overgang naar Windows 11 zal in de komende maanden plaatsvinden. Ondertussen heeft Microsoft al een tool ter beschikking gesteld die is bedoeld om de minimale vereisten binnen zijn eigen te controleren Officiële site.