Er hangt een sfeer van verandering in de landen van Ubisoft. Het Frans-Canadese bedrijf heeft inderdaad een van zijn langstlevende cijfers verloren. We praten over Eric Baptizat, die al 16 jaar actief is bij Ubisoft en die in het afgelopen jaar de rol van Director heeft vervuld voor Assassin's Creed Valhalla.

De eerste geruchten over het vertrek van Baptizat kwamen van de site Axios en werden vervolgens bevestigd door zijn account LinkedIn, die zijn rol als Game Director zal behouden binnen EA Motive, ik studeer achter games zoals de vorige Star Wars: Squadrons.

En over EA Motive gesproken, de geruchten duiden niet op stoppen - aanvankelijk vrijgegeven door insider Jeff Grubb - gekoppeld aan een mogelijke reboot van een IP uit het verleden van EA, ontwikkeld door de Canadese studio. Dat de volgende EA Play Live, gepland voor 22 juli 2021, kun je licht werpen op dit spookproject?