Tijdens een interview voor de WSE Innovatiedag, de CEO van CD Projekt Adam Kiciński wilde commentaar geven op de laatste gebeurtenissen met betrekking tot Cyberpunk 2077, waarbij de nadruk vooral ligt op de nieuwste patches die zijn gewijd aan de fout oplossen van het spel na de rampzalige lancering vorig jaar December.

Tijdens zijn toespraak, Kiciński was tevreden met het behaalde resultaat en feliciteerde het ontwikkelingsteam voor hun inspanningen bij het maken van de verschillende corrigerende patches, waarbij de benoeming niet alleen wordt verlengd voor nieuwe inhoud, maar ook voor nieuwe patches die de ervaring binnen Night City verder kunnen verbeteren, onder verwijzing naar de versie Volgende Gen komt later dit jaar naar PS5 en Xbox Series X / S.

We herinneren ons ook dat Cyberpunk 2077 onlangs weer beschikbaar is in de PlayStation Store, waarbij Sony zijn gebruikers adviseert te vertrouwen op PS4 Pro e PS5 voor een betere ervaring en stabiliteit.