Laatste Februari, de CEO van Bloober Team Piotr Babieno beweerde te werken aan een zeer bekende horror IP en uitgever, het barsten van de zeepbel van theorieën gewijd aan Silent Hill. Vandaag, te midden van speculaties over de serie en verder Verlaten, Konami heeft de samenwerking met de ontwikkelaar van Het medium.

De aankondiging kwam via een nieuwe officieel persbericht:

“We zijn verheugd om samen te werken met het Bloober Team en andere partners om nieuwe en bekende IP-gerelateerde games te ontwikkelen. Onze samenwerking met Bloober Team maakt deel uit van een evoluerende praktijk met betrekking tot onze benadering van game-ontwikkeling."

Na het persbericht kwam Babieno's opmerking binnen:

“Het is een historische dag voor mij en het hoogtepunt van een aantal jaren werk. Het feit dat een gerenommeerd bedrijf als Konami heeft besloten strategisch samen te werken met Bloober Team, betekent dat ook wij zijn toegetreden tot de kring van wereldleiders in gaming."

Wat denk je? Wat wordt het bekende IP-adres waar Bloober aan werkt? Wordt het Silent Hill? Verlaten? Iets anders?