De aanbiedingen vanEpic Games Store ze komen deze week weer terug en ze doen het met een kleine dystopische draai. De titel van vandaag is inderdaad The Spectrum Retreat ontwikkeld door Daniel Smith en de jongens van Ripstone.

"The Spectrum Retreat is een complex first-person puzzelspel dat zich in de nabije toekomst afspeelt. Je wordt wakker in The Penrose hotel, een vredig maar angstaanjagend toevluchtsoord van de buitenwereld. Als belangrijke gast versmelt je bestaan ​​met de gangen en kamers van deze plek.

Terwijl je het prachtige art-decohotel verkent, begin je de mysteries van zowel The Penrose als de onzekerheden rond je verblijf te ontrafelen. Het verlangen om de waarheid te ontdekken wordt belemmerd door een reeks kleurenpuzzels, verbijsterende, op fysica gebaseerde uitdagingen en een groeiende angst om je ware bedoelingen te onthullen."
De aanbieding loopt volgende af Juli 8 2021, dus schiet op.