In de laatste uren, Electronic Arts hij heeft eindelijk aangekondigd de datum voor haar volgende EA Speel live. Het evenement start hierna Juli 22 2021 en zullen als hoofdrolspelers de belangrijkste aankomende games zien die zijn ontwikkeld en gepubliceerd door het Californische bedrijf. Dan Battlefield 2042, een eerste blik op Fifa e Gek maken 22 en natuurlijk het indies van het merk EA-originelen… Maar BioWare?

Via dit bericht op Twitter heeft het softwarehuis aangekondigd dat het werkt aan de volgende incarnaties van de sagen van Dragon Age e Mass Effect en om deze reden zal de digitale conferentie niet bijwonen. respectievelijk aangekondigd in 2018 en December 2020, de twee nieuwe post-Anthem BioWare-projecten zullen worden belast met de reputatie van het softwarehuis opnieuw opbouwen, gehavend door de mislukkingen van de eerder genoemde plunderaar en Mass Effect: Andromeda.

Ondertussen heeft BioWare de komst aangekondigd van een nieuwe uitbreiding voor: Star Wars The Old Republic, gerechtigd Erfenis van de Sith en onderweg tegen het einde van 2021.