In de afgelopen uren CD Projekt Red ha aangekondigd de officiële releasedatum voor The Witcher: Monster Slayer, een augmented reality-spin-off komt eraan Android ed iOS.

de app gratis om te spelen vanaf volgende maand beschikbaar in de mobiele winkels stores 21 juli, en vergelijkbaar met andere AR-titels zoals Pokémon GO, zullen geolocatie en de camera gebruiken om "monsters te laten verschijnen" direct in de omgeving om ons heen.

De mobiele studio Pokko die The Witcher: Monster Slayer ontwikkelde, beloofde rijke, verhaalgestuurde speurtochten en gevechten met monsters die zullen worden beïnvloed, afhankelijk van de lokale tijd en weersomstandigheden.

Veel van de AR-titels die in de loop der jaren zijn verschenen, hebben tevergeefs geprobeerd de troon van Pokémon GO te kraken, dus is deze spin-off van The Witcher een waardige kanshebber?