The Legend of Zelda: Skyward Sword HD toont de nieuwe functies in de nieuwste trailer die door Nintendo is uitgebracht.

De release van de HD-versie van het Nintendo Wii-hoofdstuk van Link's avonturen staat voor de deur en voor de gelegenheid is er een nieuwe trailer vrijgegeven. De video, zoals je hieronder kunt zien, richt zich op de verbeteringen die in deze geremasterde versie zijn geïntroduceerd.

video-
speel-scherp-vullen

Verbeterde bedieningselementen hebben niet langer alleen betrekking op bewegingsbesturing, soepelere framesnelheid, optionele Faih-hulpmiddelen zijn slechts enkele van de geïntroduceerde verbeteringen

“In dit avontuur kun je spelen zoals je wilt. Grijp je zwaard en hak met behulp van intuïtieve bewegingsbesturingen die je acties nabootsen of, voor het eerst, je personage besturen via knoppen. De laatste optie is perfect om in draagbare modus of op Nintendo Switch Lite te spelen "

We herinneren je eraan dat The Legend of Zelda: Skyward Sword HD vanaf 16 juli 2021 exclusief beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch.