Uitgebracht op 10 juni 2021, de heruitgave voor PS5 Final Fantasy VII Intergrade-remake heeft verschillende visuele verbeteringen en een nieuw extra hoofdstuk geïntroduceerd "Pauze" die uiteindelijk de dorpsninja Wutai . introduceerde Yuffie binnen het nieuwe verhaal gewijd aan het beroemdste thuisuniversum square Enix, met een nieuwe monteur die verband houdt met combo in synergie met de partijleden uit te voeren.

En dit was precies een van de aandachtspunten van het interview dat werd gegeven aan Washington Post door Naoki Hamaguchi e Motomu Toriyama, de twee directeuren van het project. Tijdens de chat herhaalden de twee hoe deze nieuwe dynamiek vol flitsende combo's zullen invloed hebben op de ontwikkeling van het vechtsysteem van het volgende hoofdstuk momenteel in ontwikkeling.

Hamaguchi: “Met Intermission hebben we een ander element geïntroduceerd: combo-moves waarbij Yuffie en Sonon elkaar helpen... een nieuw gevoel creëren als het gaat om strategie in de strijd. Ik zou dit, en andere elementen die ik heb ervaren in Intermission, graag willen benutten in ons volgende verhaal."

Toriyama: “De wereld van Final Fantasy VII is enorm uitgebreid door meerdere werken na de release van het originele spel (Advent Children, Dirge of Cerberus, Crisis Core enz.). We zouden graag zien dat dit het hoogtepunt is van al het Final Fantasy VII-gerelateerde werk dat tot nu toe is gemaakt. Er zijn personages die ik nog niet ken, maar dat geldt ook voor Cloud en bedrijf."