Electronic Arts kondigde de geboorte aan van een nieuwe studio, of liever één riorganizzazione van de vestiging in Los Angeles van DICE. Het Californische team, dat momenteel het kernteam ondersteunt met werk voor Battlefield 2042, het wordt hernoemd naar Rimpeleffect Studio's.

Hier zijn de woorden van de algemeen directeur van het bedrijf christelijk gras dat bij het persbericht hoorde:

“Hier bij Ripple Effect Studios staan ​​innovatie en kwaliteit voorop bij elk project, alsof zelfs het kleinste idee de wereld kan veranderen. Dit wordt het bepalende kenmerk achter onze nieuwe naam. We zijn trots op ons werk als DICE LA en het DICE-team zal voor altijd deel uitmaken van ons DNA, maar in de afgelopen 8 jaar hebben we onze cultuur en onze manier van werken ontwikkeld. We kijken ernaar uit om naar de toekomst te kijken, ons team uit te breiden en onze identiteit vast te stellen."

Wat staat de toekomst van Ripple Effect Studios te wachten? Op dit moment lijkt het erop dat het team, naast ondersteuning voor Battlefield 2042, hard werkt aan een nieuw project onder toezicht van Respawn Entertainment-CEO Wint Zampella.