Lemnispoort het is een nogal eigenaardig spel. Het is een FPS turn-based strategie gebaseerd op een tijdlus, een mashup van genres die niet echt intuïtief is, maar op de een of andere manier lijkt te werken. Als je een beetje moeite hebt om te begrijpen waar we het over hebben, neem dan een kijkje in de Developer Diary hieronder, die een overzicht geeft van de vier verschillende spelmodi: Recover XM, Domination, Deathmatch en Search and Destroy.

De ontwikkelaars Ratloop-spellen ze hadden tijdens de PC Gaming Show in juni aangekondigd dat er in juli een bèta zou komen, en nu hebben we de datum. De proefperiode loopt van 22 t/m 26 juli. Er worden zeven personages meegeleverd, elk met unieke wapens en vaardigheden, twee spelmodi (Recover XM en Domination) en vier kaarten, allemaal speelbaar in vijf verschillende speltypes.

1v1 turn-based: Elke speler speelt om de beurt met agenten in de tijdlus
2v2 turn-based: Elke speler speelt op zijn beurt één voor één met de agenten in de tijdlus
2v2 met teamgenoten: Beide spelers handelen gelijktijdig. Er zijn ook modi in lokale coop, in zowel 1v1 als 2v2.

De bèta is toegankelijk op Stoom via enkele toetsen die beschikbaar zijn gemaakt op de feed Twitter van Lemnis Gate, op de server Onenigheid of via Twitch Drops, maar actief naast de bèta. Ratloop zei dat andere manieren om de sleutels te verkrijgen binnenkort zullen worden onthuld.

Lemnis Gate wordt op 3 augustus uitgebracht op Steam en consoles en zal vanaf de eerste dag worden opgenomen Game Pass.