Capcom heeft de afgelopen uren gevierd op Twitter een nieuwe mijlpaal bereikt door Inwoner kwaad dorp, die is geslaagd voor de 4 miljoen en een half van exemplaren verkocht over de hele wereld.

Als we denken dat de titel pas als laatste is uitgebracht Mei 7 (dus voor een paar maanden), dan is het ook mogelijk om te verwachten dat Village het record van Resident Evil 7 als het best verkochte hoofdstuk in de geschiedenis van het merk (op dit moment is de drempel van de zevende titel ongeveer 7.9 miljoen aantal verkochte eenheden).

De komst van de PvP-modus is zeker te verwachten Resident Evil Re: Verse, samen met de introductie van nieuwe singleplayer DLC's, kan de verkoop van Village nog meer verhogen, waardoor het de kans krijgt om het merk Olympus van het Capcom-merk te betreden als een van de meest succesvolle hoofdstukken van de hele franchise.