De Engelse dub van Final Fantasy XVI is bijna klaar, bevestigt producer Naoki Yoshida. Maar we zien het misschien niet op TGS 2021.

Tijdens de laatste livestream gewijd aan Final Fantasy XIV is er ook wat informatie naar voren gekomen over de volgende singleplayer-titel in de saga. De producent Naoki Yoshida stelt dat zowel de plot als de setting nu gedefinieerd zijn en niet zullen veranderen, en dat de Engelse dub al bijna volledig is opgenomen. Hier is een hoewel: Final Fantasy XVI is mogelijk niet aanwezig op de Tokyo Game Show 2021 van 30 september 2021. Dit komt omdat, zegt Yoshida altijd, de titel wordt getoond wanneer deze praktisch klaar is om spelers te laten denken: "Ik wil deze game nu!".

Op dit moment lijken er geen problemen of vertragingen te zijn in de ontwikkeling van de titel. Mogen we hopen op een release begin 2022?