De afgelopen uren de marathon van de Zomerspelen gedaan Quick 2021, een van de gebeurtenissen van speedrunning belangrijkste van het jaar.

Ook deze zomereditie ging helemaal door Online (zoals gebeurde voor die van 2020) vanwege de zorgen over de Covid-19-pandemie, maar dit weerhield de speedrunners, gasten en donateurs er zeker niet van om dit jaar een echt gedenkwaardig evenement te creëren.

The Summer Games Done Quick 2021 Online heeft inderdaad de schoonheid verzameld van bijna drie miljoen dollar ($ 2,898,355 om precies te zijn) die ook dit jaar weer volledig aan het goede doel wordt geschonken Artsen Zonder Grenzen, wat eens te meer laat zien hoe de GDQ-gemeenschap een van de belangrijkste is in termen van zichtbaarheid en wereldwijde impact met betrekking tot deze liefdadigheidsevenementen.

Als je ze wilt herstellen, kun je alle evenementruns vinden op de officieel kanaal van de GDQ: