In de afgelopen uren Tango Gameworks aangekondigd via profiel Twitter di Ghostwire: Tokyo dat de titel was officieel uitgesteld tot een niet nader "begin 2022".

Tango Gameworks heeft nooit een specifieke releasedatum voor Ghostwire aangekondigd, wat het echter eerder deed het huidige jaar als een vast vrijgavevenster. De ontwikkelingsstudie rechtvaardigde de keuze om het spel uit te stellen door de "gezondheid" van zijn medewerkers, die we ons voorstellen dat ze gedwongen werden slim te werken juist vanwege de gevolgen van Covid-19 die nog steeds woedt op Japans grondgebied.

Dus we moeten gewoon wachten op officieel nieuws van de kant van Tango zelf over wat een van de nieuwste titels zal zijn uitgegeven door Bethesda in exclusieve tijd op PlayStation samen met Deathloop (ook in dit geval werd de overeenkomst getekend vóór de overname van Zenimax door Microsoft).