Aan alle passagiers van Gratis is mooi, de vlucht naar de ruimte aangeboden door Epic Games Store staat op het punt om deze week weer te vertrekken voor ruimte. Bestemming: obduction e Offworld handelsmaatschappij.

obduction

“Van Cyan, de indiestudio-maker van Myst, komt een nieuw sci-fi-avontuur. Tijdens een wandeling langs het meer op een bewolkte nacht, duikt een merkwaardig organisch artefact op uit de lucht en voert je op onverklaarbare wijze en zonder toestemming door het universum. De vreemde werelden van Obduction zullen hun geheimen onthullen terwijl je hun aanwijzingen begint te verkennen, ontdekken en overwegen. Bedenk dat de keuzes die je maakt grote gevolgen zullen hebben. Dit is jouw verhaal."

Offworld Trading Company

https://www.youtube.com/watch?v=4kYiLS0L91A
"Mars werd gekoloniseerd. En nu zijn de corporate titanen uitgenodigd om bedrijven op te richten om hem te steunen. De concurrentie om de markt te domineren is hevig in deze snelle economische RTS van Soren Johnson, hoofdingenieur van Civilization IV. Bepaal het lot van de kolonisatie van Mars in de dynamische campagnemodus voor één speler. Verschillende soorten CEO's om vele uren te besteden aan het ontdekken van hun motieven en hoe ze de toekomst van Mars willen domineren."
Zoals altijd blijven deze aanbiedingen actief voor 7 dagen, tot de volgende Juli 22 2021.