Pad van ballingschap Expeditie RoyalePad van de ballingschap bereidt zich voor om voor zichzelf te beginnen nieuwe driemaandelijkse competitie: de uitdagingen voorgesteld door Expeditie ze zullen vanaf de volgende aankomen op Wraeclast 23 luglio.

De ARPG van Malen Gear Games is een van de meest nauwkeurig ondersteunde titels op de markt en de nieuwe update zal er zoals gewoonlijk een brengen aanzienlijke hoeveelheid nieuws en veranderingen. Naast de ongekende mechanica die door Expeditie, zal goed ter beschikking worden gesteld 19 nieuwe edelstenen, speciaal ontworpen voor elk van de klassen Overwicht aanwezig in het spel en om enkele van de meest populaire builds te verbeteren.

Er komt ook nieuws met betrekking tot de algemeen spelsaldo: volgens het Nieuw-Zeelandse softwarehuis leidde de geleidelijke toevoeging van nieuwe vaardigheden onvermijdelijk tot steeds krachtigere builds en werd de uitdaging die de speler werd geboden noodzakelijkerwijs herzien, waardoor een einde kwam aan het probleem van de zogenaamde machtskruip. Om deze reden is begonnen met een algemene herbalancering van het aangeboden uitdagingsniveau en, te beginnen met Act 1, de moeilijkheidsgraad van de hele campagne wordt beoordeeld. Grinding Gear verwacht de klus in iets minder dan een jaar te voltooien, om spelers de meest geschikte obstakels te bieden voor de huidige staat van het spel.

Ondertussen beginnen we met een herwerking van het Flask-systeem die gedeeltelijk is aangepast en verrijkt met twee speciale valuta, ontworpen om gebruikers nieuwe upgrademogelijkheden te bieden.

Pad van ballingschap Expeditie RoyaleEindelijk, een beetje verrassend, Path of Exile: Royale is terug vandaag, een modaliteit die in 2018 een paar dagen had gegluurd en later werd opgeschort. Bijna voor de lol voorgesteld, het was zeer succesvol geweest in de spelersbasis e Grinding Gear Games heeft daarom besloten om het wekelijks terug te brengen, waardoor het speelbaar is tijdens alle Expedition League-weekenden: je kunt het spel betreden met een personage van niveau 1 en dit zal worden uitgerust met een edelsteensysteem en een meer essentiële vaardighedenboom, speciaal ontworpen voor deze modus.

De afspraak voor pc-spelers staat, zoals gezegd, op 23 juli, terwijl vijf dagen later de consolegebruikers aan de beurt zijn. Het ontwikkelingsteam wilde graag verduidelijken dat Path of Exile: Royale voorlopig exclusief blijft voor de pc-versie van de game.