Netflix heeft de trailer vrijgegeven van de animatiefilm Monster Hunter: Legends of the Guild. Zal het beter zijn dan de recente live-actie?

De CGI-functie is beschikbaar op het Netflix-streamingplatform vanaf starting 12 augustus, en zal het tweede filmische experiment zijn op basis van de beroemde videogameserie. Minder dan een maand na de release, hier is de trailer:

Naast de presentatievideo bracht Netflix ook een persbericht uit met betrekking tot het project:

“Met dezelfde setting als de videogame-saga, neemt deze film ons mee naar een wereld waar mensen, de natuur en monsters naast elkaar bestaan ​​in een precaire balans. Een jongen genaamd Aiden, die zichzelf een jager noemt, ontdekt op een dag dat zijn dorp wordt bedreigd door een oudere draak, een in mysterie gehuld monster. Op zoek naar een manier om zijn volk te redden, verlaat Aiden zijn huis en gaat samen op reis met Julius, een ervaren jager en lid van het Gilde en zijn metgezellen. Aiden, de hoofdpersoon van de film, is dezelfde Little Boy uit Monster Hunter 4 die later een Class A Brave zal worden in Monster Hunter: World. Dit is zijn prequel-verhaal."

Zou dit het juiste moment kunnen zijn voor een echt goed schermproject? Over minder dan een maand weten we het.