Grote fout voor Square Enix, die enkele digitale exemplaren van NEO: The World Ends With You tien dagen van tevoren verzendt.

Het Japanse bedrijf heeft per ongeluk enkele digitale kopieën van de nieuwe opgestuurd NEO: De wereld eindigt met jou degenen die de titel in digitale versie hadden gereserveerd in de Square Enix Store. Hoe was dit mogelijk? Blijkbaar, aangezien de spelcode via e-mail wordt ontvangen, moet het Square Enix-systeem deze e-mail hebben verzonden naar degenen die vooraf hadden besteld in plaats van de codes te verzenden om in-game bonussen in te wisselen.

Door deze fout is de Nintendo Switch-versie van de game al tien dagen te vroeg uit. We herinneren je er zelfs aan dat het vervolg op de eigenaardige Square Enix JRPG officieel beschikbaar zal zijn vanaf 27 juli 2021 voor Nintendo Switch en PS4.