in 2019, Nintendo heeft de mogelijkheid verwijderd om je account op te waarderen via creditcard binnen de Nintendo eShop van Nintendo Wii U- en Nintendo 3DS-systemen in Europa, Australië e Nuova Zelanda. Vandaag heeft het Kyoto-huis aangekondigd dat de Japan het zal de volgende regio zijn om de volgende aankoopopties te beperken Januari 18 2022.

Op dit moment is dezelfde aankondiging niet gedaan voor andere regio's, maar het lijkt erop dat er heel weinig ontbreekt aan de toepassing van deze nieuwe beperkingen, zelfs in US. We herinneren u er ook aan dat (bij gebrek aan verdere aankondigingen) het nog steeds mogelijk zal zijn om het geld dat al op uw rekening staat te gebruiken en aankopen te doen met een creditcard door een verbinding te maken met een Nintendo-account bezitten Nintendo Network ID.