In de afgelopen uren SEGA ed amplitude Studios ze kondigden hun voornemen aan om het anti-piraterijsysteem te verwijderen Denuvo da Mensheid, komt volgende maand uit op pc.

Humakind is een veroveringsstrategie in "beschavingsstijl" en om de beslissing aan te kondigen om de DRM uit de komende titel te verwijderen 17 augustus het was hetzelfde creatief directeur van de titel, Romain de Waubert. 

De ontwikkelaar heeft inderdaad uitgelegd in een plaatsen op het officiële blog van de titel dat hoewel een groot deel van de spelers de game op Steam heeft verlanglijst (en daarom zullen veel piraten er ook naar kijken), het doel van de studio blijft om te bieden de best mogelijke gebruikerservaring. Daarom om technische problemen van: stotteren of anders vanwege het anti-piraterijsysteem (zoals gebeurde voor) Inwoner kwaad dorp), hebben de ontwikkelaars en de uitgever besloten om de software van de game voor de lancering volledig te verwijderen.