Samenvallend met de komende EA Play, Electronic Arts werkt samen met Twitch en Amazon om abonnees aan te bieden aan: Prime Gaming echte geschenkbommen. Allereerst de mogelijkheid om een ​​gratis code van Battlefield 1.

“Battlefield ™ 1 neemt je mee terug naar de Eerste Wereldoorlog, toen nieuwe technologieën en de verspreiding van conflicten oorlog voor altijd veranderden. Vecht tegen elk gevecht, bestuur enorme voertuigen en voer manoeuvres uit die het tij van het gevecht kunnen keren. De hele wereld staat op het veld. Zoek uit wat er achter de loopgraven is."

Dit cadeau krijgen is heel eenvoudig. Nadat je je Twitch-account en Amazon Prime hebt gekoppeld, ga je naar de pagina gewijd aan de aanbieding e beloont zijn verlossen.

Het aanbod blijft actief door Augustus 2 2021, maar geen paniek. Als je Battlefield 1 niet op tijd verzilvert, kun je jezelf altijd troosten met het gratis exemplaar van Battlefield V, die de volgende keer gratis kan worden ingewisseld Augustus 4 2021.