Zoals elke week onze berichtgeving over de nieuwe cadeaus van deEpic Games Store. De gratis titels van deze week zijn: Defense Grid: The Awakening e Verdun: Westelijk Front.

Defense Grid: The Awakening

"Defense Grid: The Awakening is het ultieme torenverdedigingsspel dat spelers van verschillende vaardigheidsniveaus kan aantrekken. Een horde vijanden valt je binnen en het is aan jou, als speler, om te proberen deze te stoppen door strategisch versterkingstorens rond hun basis te bouwen. De besturing is intuïtief en de gameplay diep: de speciale aanvallen en eigenschappen van elke toren werken in synergie om verschillende manieren te bieden om te zegevieren."

Verdun: Westelijk Front

“De game speelt zich af aan het westfront tussen 1914 en 1918, in een van de bloedigste conflicten in de wereldgeschiedenis, en is geïnspireerd op de beruchte slag om Verdun in 1916.
Verdun is de eerste multiplayer-FPS die zich afspeelt in een realistische reconstructie van de Eerste Wereldoorlog en is de game waarmee de WW1-gameserie begon. In een meedogenloze loopgravenoorlog van dichtbij kan het net zo belangrijk zijn om goed met een bajonet te kunnen jongleren als goed kunnen mikken met een geweer."
Zoals altijd blijven de aanbiedingen actief tot 17.00 van de volgende Juli 29 2021. Bovendien zijn ze onlangs vertrokken de Epic Games Zomeruitverkoop, met veel aanbiedingen die kunnen worden bekeken op deze pagina.