Ubisoft blijft stukken verliezen en na het afscheid van de spelleider van Assassin's Creed Valhalla, ook de historische art director Raphael Lacoste is klaar om het Frans-Canadese softwarehuis achter zich te laten.

Dit werd aangekondigd door Lacoste zelf met berichten op zijn persoonlijk Twitter-account, het bedrijf bedanken waarvoor hij goed heeft gewerkt 16 jaar en alle makers waarmee hij heeft samengewerkt. Zijn volgende doelpunt? Dompel jezelf onder in nieuwe avonturen en uitdagingen.

Onder de verschillende werken die de samenwerking van Lacoste hebben gezien, vinden we de eerste en originele Assassin's Creed (2007) Prince of Persia: De twee tronen (2005) Peter Jackson's King Kong: het officiële spel van de film (2005) en films van onder meer Reis naar het Midden van de aarde (2008) Death Race (2008) en Terminator Salvation (2009).