Koei Tecmo heeft opnieuw het handelsmerk van het Project Zero-horrorserie-logo geregistreerd. Nieuwe titels onderweg?

Zoals we al weten van Nintendo's laatste E3, zal Project Zero: Maiden of the Black Water genieten van een remaster voor alle platforms. De komende titel 28 oktober het is echter misschien niet de enige nieuwe versie van de Japanse horrorsaga. Sterker nog, afgelopen 7 juli, postume datum op E3 ​​2021, Koei Tecmo heeft het saga-logo opnieuw geregistreerd met een dubbele naam (Project Zero in Japan, Fatal Frame in het Westen).

Soortgelijke operaties worden uitgevoerd voordat wordt gewerkt aan een terugkeer van een merk of een titel, zowel om juridische redenen als om de reactie van het publiek te monitoren.

Wat vind je van deze nu historische saga? Heb je hoofdstukken gespeeld?