Diablo Immortal, de nieuwe iteratie mobiel van de historische Blizzard-franchise, is de afgelopen uren officieel gelanceerd verplaatst naar volgend jaar.

Het was hetzelfde om het aan te kondigen Blizzard, die via een persbericht op zijn officiële website heeft de community bijgewerkt over de ontwikkelingsstatus van de titel. In feite had Diablo Immortal in eerste instantie eind dit jaar moeten uitkomen 2021 op iOS en Android, maar de feedback verkregen tijdens de gesloten Alfa heeft het ontwikkelaarsteam ertoe aangezet om verschillende wijzigingen aan te brengen in het PvP-systeem en de inhoud van het eindspel.

Het nieuwe startvenster was daarom ingesteld op een maand die nog niet was gespecificeerd in de "eerste helft van de 2022". Last but not least heeft Blizzard onthuld dat het deze extra tijd zal gebruiken om ondersteuning te implementeren voor het gebruik van controleur in Diablo Onsterfelijk.