De uiterlijke wereldenTake-Two uitgebracht i verkoopgegevens in het eerste kwartaal van het boekjaar, in het bijzonder die van enkele labels onder zijn controle. Onder deze is er ook Private Division, uitgever van The Outer Worlds, die uitstekende resultaten boekte.

De door Obsidian ontwikkelde RPG heeft in feite het quotum overschreden 4 miljoenen exemplaren verkocht, een stijging van een miljoen ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Voor Private Division, dat verschillende interessante indiegames zal uitbrengen, waaronder: Kerbal Space Program 2 en Olli Olli World, het is in feite de tweede grootste hit ooit.

The Outer Worlds heeft al een vervolg in de maak die onlangs werd aangekondigd tijdens de E3-conferentie di Microsoft, de nieuwe eigenaar van Obsidian na diens intrede in de Xbox Game Studio's.