Niet alleen Director's Cut voor Ghost of Tsushima. De multiplayer Legends-content komt in een zelfstandige versie met de nieuwe Rivals-modus.

Sucker Punch heeft aangekondigd dat Ghost of Tsushima: Legends zal worden bijgewerkt, uitgebreid en ook apart verkocht vanaf 3 september 2021. Voor de gelegenheid heeft het softwarehuis een nieuwe trailer uitgebracht:

De nieuwe Rivals-modus bestaat uit een gevecht tussen twee teams die de meeste vijanden verslaat, en introduceert ook cosmetische items en exclusieve trofeeën. Het systeem wordt ook toegevoegd Versnellingsbeheersing, waarmee je in Legends verder kunt gaan tot level 120 en een tweede perk-slot kunt ontgrendelen.

Al deze content is gratis voor iedereen die de game bezit, terwijl je de multiplayer-uitbreiding in stand-alone modus kunt kopen voor de kosten van 19,99 € op zowel PS4 als PS5. Dit zal ook cross-play en cross-save zijn.

Tot slot herinneren we je eraan dat Ghost Of Tsushima: Director's Cut vanaf 20 augustus beschikbaar zal zijn.