Idris Elba voegt zich bij de cast van Sonic 2. De veelgeprezen acteur zal echidna Knuckles inspreken in de vervolgfilm.

De acteur maakte de aankondiging zelf via Twitter, wat meteen de interesse wekte van het publiek en fans van de SEGA-mascotte. Hier is de originele tweet:

De Britse acteur heeft niets meer laten doorschijnen dan deze duidelijke connectie met het personage, maar we weten al welke rol Knuckles zal spelen binnen de speelfilm: Dr. Robotnik (wederom gespeeld door de geweldige Jim Carrey) gaat op zoek van de Chaos Emerald vergezeld van Knuckles. Zeer waarschijnlijk dat hij, net als in de videogame-saga, op een bepaald moment in de film besluit om van Sonic's vijand naar zijn bondgenoot over te schakelen.

Tot slot herinneren we je eraan dat de release van Sonic 2 is gepland voor April 7 2022.