Frostpunk 211 bit Studios heeft Frostpunk 2 officieel aangekondigd, vervolg op de in 2018 uitgebrachte stadsbouwer in overlevingssaus die een groot succes bleek te zijn bij publiek en critici.

Het spel werd gepresenteerd met een allereerste trailer vandaag gepubliceerd.

Frostpunk 2 gaat zo'n dertig jaar later het podium op de glaciale apocalyps verteld in het eerste hoofdstuk en toont een aarde die nog steeds zwaar wordt geteisterd door eeuwigdurend ijs en een onbetaalbaar klimaat. De samenleving van mannen, na een eerste tijdperk te hebben geleefd waarin het werd ondersteund dankzij de winning van steenkool, hij begon een wanhopige zoektocht naar alternatieve energiebronnen en vond opnieuw de beste oplossing in olie.

De verandering van richting kwam echter niet zonder conflicten en nasleep, met de verschillende facties die aanwezig waren in een gelaagde samenleving klaar om de strijd aan te gaan. Allemaal onder de blik van een gouverneur die duidelijk de rol van de speler zal zijn.

Er is nog geen officiële releasedatum, maar dat is wel bevestigd Frostpunk 2 zal beschikbaar zijn op Steam, Epic Games Store en GOG. Voor de gelegenheid zal het eerste hoofdstuk zijn: gratis speelbaar op Steam tot 19 augustus 16:XNUMX uur en zal zowel met de basisversie als daarmee voor een aanzienlijk gereduceerde prijs verkrijgbaar zijn Spel van het jaar.