Vreemde dingen dood bij daglichtDead van Daylight zal spoedig een klein deel van zijn inhoud begroeten. Het hoofdstuk gewijd aan Stranger Things in feite zal het binnenkort niet meer beschikbaar zijn voor aankoop.

Blijkbaar is de overeenkomst tussen Gedrag Interactief en de rechthebbenden van de franchise zullen hierna eindigen 17 november, zoals aangegeven door hetzelfde softwarehuis in één communicatie verscheen op de officiële website Dead by Daylight, en dit zal enkele directe gevolgen hebben voor de game.

De kaart van het Hawkins-laboratorium wordt in feite permanent uit de rotaties verwijderd, terwijl de personages van de serie speelbaar zullen blijven maar niet langer te koop zijn, een ongekende gebeurtenis in de geschiedenis van de horror-gekleurde multiplayer-titel.

Voor het geval heeft Behavior Interactive echter besloten om de spelers te ontmoeten die de inhoud van de beroemde Netflix-serie nog niet hebben ontgrendeld: Vanaf 18 augustus kunnen overlevenden Nancy Wheeler en Steve Harrington, evenals de Demogorgon, worden gekocht met kortingen tot 60% die gepaard gaat met periodieke verkopen gewijd aan de aankoop van de respectieve skins die beschikbaar zijn in de winkel.

Ook het softwarehuis uitgenodigd om op de hoogte te blijven van de sociale kanalen voor andere speciale promoties die worden gehouden tot 17 november, de datum waarop de inhoud van Stranger Things, zoals vermeld, niet langer beschikbaar zal zijn voor aankoop.