Volgens een gerucht zou Sly Cooper terug kunnen zijn dankzij een vijfde hoofdstuk in ontwikkeling. Wat weten we?

Het is acht jaar geleden sinds de laatste versie van het merk Sly Cooper: Thieves in Time. Wat is er met de wasbeer van Sucker Punch gebeurd? Volgens een gerucht dat de ronde doet over 4Chan, Sly Cooper 5 zou nu in de maak zijn, maar niet in de originele studio (momenteel bezig met Ghost of Tsushima Director's Cut). De schermafbeelding die op het digitale prikbord was geplaatst, werd snel verwijderd, maar Nick Baker, een betrouwbare bron die herhaaldelijk riskante voorspellingen heeft geraden, zoals de opname van Final Fantasy 7 Remake als gratis game voor PlayStation Plus, heeft alles bevestigd.

Baker versterkt het idee dat Sly Cooper 5 niet in ontwikkeling zou zijn bij Sucker Punch zoals vermeld op 4Chan, maar dat het is uitbesteed. Het ding moet niet te veel verbazen, aangezien hetzelfde lot ook de vorige titel trof. De game zou, zoals verwacht, ook voor PlayStation 5 worden verwacht.

Zoals gewoonlijk nodigen we je uit om dit gerucht met een korreltje zout te nemen, maar wat denk je van een terugkeer van de wasbeer gemaakt in Sony? Laat het ons weten met een reactie!