Gratis het is leuk ga terug naar praten over de gratis aanbiedingen vanEpic Games Store, zoals elke week. Tijdens deze tour keren we terug naar de wereld van Platform Collectathons, geïnspireerd op de klassiekers van jaar '90.

"Yooka-Laylee is een nieuwe open-wereld platformachtige game van Playtonic, de veteranen van het genre! Verken enorme en prachtige werelden, ontmoet (en versla) een onvergetelijke reeks personages en pak tonnen glanzende verzamelobjecten tijdens het epische avontuur van Yooka (de groene) en Laylee (de geestige vleermuis met een grote neus) om het kwaadaardige plan van Capital B, die alle boeken van de wereld wil absorberen... en ze wil omzetten in pure winst! Onze helden zullen een breed scala aan platformachtige puzzels en uitdagingen het hoofd moeten bieden met behulp van een arsenaal aan speciale bewegingen. Ik ben op zoek naar Pagie, het gouden geschenk dat wordt gebruikt om buitengewone nieuwe werelden te ontgrendelen (en uit te breiden), die elk vol zitten met unieke personages, gigantische bazen, kar-uitdagingen, arcade-spellen, quizspellen, multiplayer ... en nog veel meer. ! "

Zoals altijd blijft de aanbieding actief tot volgende week, of tot Augustus 26 2021.