Het eerste kwartier van Life is Strange: True Colors wordt getoond in een nieuwe gameplayvideo. Laten we eens kijken naar het begin van Alex' verhaal.

Het verhaal van Alex Cheng komt op onze consoles van 10 september, maar we kunnen alvast een eerste blik werpen op het begin van het verhaal van deze nieuwe Deck Nine-heldin. De video, gepubliceerd door IGN, toont de hoofdpersoon en ondersteunende personages zoals haar broer Game. De visie van de film, hoewel de eerste van echte wendingen, wordt niet aanbevolen voor degenen die geen anticipatie willen.

De eerste 15 minuten van het spel geven ons een voorproefje van zowel de technische als de artistieke sector, dankzij de levendige kleuren en de soundtrack geschreven door Angus & Julia Stone. Life is Strange: True Colors ook het wordt niet opgedeeld in afleveringen zoals in eerdere titels gebeurde, maar het zal al een volledige titel zijn vanaf de release.

We herinneren je eraan dat Life is Strange: True Colors voor 10 september wordt verwacht op PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, pc en Google Stadia, terwijl het voor de Nintendo Switch-versie zal moeten wachten tot eind 2021 .