Saints Row: The Third RemasteredOm te vieren de aankondiging van de herstart di Saints Row, Epic Games Store kondigt de komst aan van een nieuw spel om gratis in te wisselen. Het is Saints Row: The Third Remastered.

Het derde hoofdstuk van de originele saga volgt de gebeurtenissen van de Heiligen van de derde straat in de stad Steelport. Dit staat onder controle van de rivaliserende bende van de Syndicaat, die zijn zinnen zette op de heiligen na de verovering van Stilwater in het vorige hoofdstuk, en de betaling van belastingen eiste. De strijd zal uit de hand lopen in de straten van de metropool in een van de meest bizarre titels ooit, hier nieuw leven ingeblazen in een geremasterde versie en met verbeterde graphics.

Saints Row: The Third Remastered is nu gratis inwisselbaar en blijft zo tot 17 september 2 uur.