Saints RowTijdens deGamescom 2021 Opening Night Live het langverwachte werd officieel gepresenteerd Saints Row opnieuw opstarten.

De game brengt de serie terug naar zijn oorsprong van Heiligen van de derde straat en zal de speler in staat stellen getuige te zijn van de geboorte van de bende.

“Je zult de Saints vormen en hun leider worden, samen met Neenah, Kevin en Eli. Samen neem je het op tegen de Panteros, de Idols en de Marshall, bouw je je rijk op in de straten van Santo Ileso en vecht je om de stad te domineren. Saints Row is tenslotte het verhaal van de geboorte van een nieuwe ondernemersactiviteit, alleen de zaken die de Saints doen zijn volledig illegaal ”.

Dit is de officiële beschrijving van het project door Wil, die hierna de Saints Row-reboot zal uitbrengen 25 februari 2022. Het zal beschikbaar zijn in de Epic Games Store, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5 en PS4.