Zoals elke week, stipt als een Zwitsers horloge, de aanbiedingen van deEpic Games Store. Het gratis spel van deze week wordt mogelijk gemaakt door Team17 e Villa Gorilla.

"Maak kennis met Yoku, de miniatuurpostbode van Yoku's Eiland Express! Gebruik de dynamiek van flipperkasten, platformspellen en de verkenning van nieuwe werelden om de geheimen van Mokumana Island te ontdekken. Geland op Mokumana, Yoku is klaar om te genieten van het leven zonnebaden en het afleveren van pakketten naar een tropisch paradijs! Een eeuwenoude eilandgod zit echter gevangen in een rusteloze slaap en het is aan Yoku om het eiland over te steken om mensen in moeilijkheden te helpen in een prachtig avontuur met een unieke gameplay die de dynamiek van flipperkast, platformspellen en het verkennen van nieuwe werelden combineert! Lanceer en stuiter onze kleine hoofdrolspeler over het fantastische met de hand geschilderde eiland tijdens je zoektocht om het postkantoor te herbouwen en een oude godheid uit zijn diepe slaap te wekken.

Maar schiet op! De aanbieding blijft actief tot de volgende 9 september 2021.