2011 markeert het geboortejaar van THQ Nordic. In de loop van hun carrière is de distributeur erin geslaagd om verschillende partnerschappen aan te gaan met onafhankelijke ontwikkelaars en vooral om oude juweeltjes uit het verleden nieuw leven in te blazen dankzij de overname van het merk THQ in 2014. En om de tiende verjaardag van zijn oprichting te vieren, werd aangekondigd a speciaal showcase-evenement.

De show wordt gehost door de good Geoff Keighley en zullen goed als protagonisten zien 6 nieuwe advertenties dat "Ze nemen je mee op een reis tussen tijd en ruimte". Bovendien bevatten deze advertenties: de terugkeer van een legendarische franchise en de komst van vervolgen op de meest populaire serie door fans.

Waar hebben ze het over? We moeten gewoon wachten op de volgende September 17 2021 om erachter te komen.