Koninkrijken van Amalur zag vorig jaar nieuw licht dankzij de Re-Reckoning-editie, een echte remaster die de technische sector heeft verbeterd en een aantal problemen met betrekking tot de moeilijkheidsgraad heeft opgelost. De operatie werd uitgevoerd in het kader van een voortzetting van de franchise, die de komende maanden daadwerkelijk zal gebeuren met de DLC getiteld noodlottig.

Na Wissel van versie een paar maanden geleden arriveerde, waren de schijnwerpers op de game uitgegaan en velen vroegen zich af of het project voor een nieuwe DLC eigenlijk nog overeind stond. De bevestiging kwam vandaag rechtstreeks van Kaiko, die een nieuwe screenshot en enkele nieuwe instellingsdetails plaatste.

Kingdoms of Amalur herberekenen FateswornDe afbeelding in kwestie toont Gale Crossing, locatie die aanwezig zal zijn in de nieuwe inhoud die aan de game is gewijd. In dit opzicht wilde Kaiko, naast een kort inzicht in de overlevering van de plaats in kwestie, de spelers geruststellen door te verduidelijken dat het werk aan Fatesworn ze verlopen vlot en ze zijn heel dicht bij de conclusie: het softwarehuis is in feite officieel de laatste productiefase ingegaan, dus het zal niet lang meer duren voordat deze nieuwe uitbreiding voor Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning wordt uitgebracht.

Fatesworn zal bij de lancering beschikbaar zijn zonder extra kosten voor alle eigenaren van de Fate-editie van het spel.