Het is alweer een tijdje geleden dat deEpic Games Store niet combineren een van zijn eh? Nou, de gratis aanbieding van deze week is een echte bom! Je bent klaar? Laten we gaan!

Nioh: de complete editie

"Klaar om te sterven? Geniet van de brute nieuwe actiegame van Team NINJA en Koei Tecmo Games. In het tijdperk van de samoerai landt een eenzame reiziger aan de kust van Japan. Om erachter te komen wat hij zoekt, zal hij het moeten opnemen tegen de kwaadaardige krijgers en bovennatuurlijke Yokai die in die landen rondspoken."

beschutte

 

“Je hebt honger en angst grijpt je naar de borst, achter je gaat de deur van de schuilplaats met een plof dicht. Je zou willen dat je niet naar buiten hoefde, maar je doet het toch. Het zou makkelijker zijn om op te geven. Maar geef niet toe. Vermoeidheid, honger, dorst. Angst. In je geest echoot de mantra van redenen waarom je in leven moet blijven, waarom je het doet. Dan hoor je een stem. "Pap, je bent terug." Het gezicht van je vrouw licht op als je een zak vol medicijnen opent. Je hoeft haar niet te vertellen hoe je ze hebt gekregen. Geniet gewoon van je kleine overwinning in deze periode, die de moeilijkste van allemaal blijkt te zijn. Sheltered is een post-apocalyptisch managementspel dat een geheel nieuwe betekenis geeft aan de term 'familie-eenheid'. Met het voordeel dat je geniet ten opzichte van de miljarden slachtoffers van een nucleaire holocaust, zul je onderweg zoveel mogelijk voorraden moeten verzamelen die je naar de ondergrondse schuilplaats zullen leiden die binnenkort het nieuwe huis voor jou en je gezin zal worden."
Ik herinner je eraan dat de aanbieding actief blijft tot de volgende 16 september 2021, dus schiet op en mis deze aanbieding niet!