NVIDIA GeForce NU is een cloud-gamingservice waarmee je de titels van je Steam-bibliotheek en de gebruiker kunt streamen IGHOR, Door de verborgen database van het platform te graven, deed hij een heel interessante ontdekking.

Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, zien ze er in feite anders uit in de GeForce NOW-catalogus Exclusief voor PlayStation die tot nu toe nog nooit op pc waren aangekondigd, zoals God of War, Returnal of Gran Turismo 7, maar die nog steeds worden vermeld als "op Steam".

Uiteraard is dit een lekken, en aangezien er niets officieels is, nodigen we je uit om neem alles met een tang. Om dit lek echter enigszins te ondersteunen, zou het feit kunnen zijn dat de Uncharted-collectie bijvoorbeeld de juiste naam "Uncharted: Legacy of Thieves Collection" heeft, ondanks dat het een paar dagen geleden in de Sony-showcase werd aangekondigd. We hoeven dus alleen maar te wachten op officieel nieuws hierover, en als je ook een rondleiding wilt volgen in de verborgen catalogus van GeForce NOW, kun je de eigen tutorial van de gebruiker volgen, die je hieronder kunt vinden: