Twee jaar zijn verstreken sinds de release van Astrale keten, de actietitel van Platinum Games exclusief uitgebracht op Nintendo Switch. De titel was niet alleen een commercieel succes, maar ook de eerste game die geregisseerd werd door Takahisa Taura, Een van de nieuwe recruten van de studie.

In het laatste interview uitgevoerd door VGC aan de huidige directeur van Platinum Games Atsushi Inaba (eerder besproken in verband met) Bayonetta 3), is bevestigd dat Taura al aan zijn volgende project werkt.

“We moeten onze superster bezig houden! Hij is ergens mee bezig, maar (helaas) kunnen we je niet vertellen wat het is."

En hoewel op dit moment noch Inaba noch Taura zelf bereid zijn om er meer informatie over vrij te geven, is de hypothese van a vervolg door Astral Chain. Al in 2019, Taura hij beweerde di "Wees bereid om aan een of meerdere sequels te werken als de juiste gelegenheid zich voordoet". Zou dit echt zo kunnen zijn? Dat het succes van het eerste hoofdstuk Nintendo ervan overtuigde (eigenaar van het IP samen met Platinum) om de ontwikkeling van goed te keuren Astrale ketting 2? We moeten gewoon afwachten en het in de toekomst ontdekken.