Activision-Blizzard heeft een behoorlijk verwarrend schema bijgehouden met betrekking tot bètaweekends voor Call of Duty: Vanguard, maar tijdens dit weekend, meer bepaald van 18 tot 20 september, zal de proef open en gratis zijn voor alle platforms met veel cross-play ingeschakeld tussen PlayStation, Xbox en pc.

PlayStation 4- en 5-gebruikers hoeven niet te wachten tot zaterdag 18 om te profiteren van de open bèta, aangezien deze vanaf vandaag al actief is, Donderdag 16 september. Hetzelfde geldt ook voor pc- en Xbox-spelers die de titel hebben gepre-orderd, ook zij kunnen vanaf vandaag deelnemen aan de test.

Voor alle anderen is de afspraak daarom op zaterdag, waar de bèta van de nieuwe CoD op alle platforms zal worden ontgrendeld zonder dat een pre-order of iets anders nodig is. Vind hieronder ook de minimale en aanbevolen vereisten voor de pc-versie van: Call of Duty: Vanguard te downloaden van Battle.net:

Minimale specificaties voor de openbare bèta:

 • OSWindows 10 64-bits (1909 of hoger)
 • CPUIntel Core i5-2500k of AMD Ryzen 5 1600X
 • VideoNvidia GeForce GTX 960 2GB / GTX 1050Ti 4GB of AMD Radeon R9 380
 • RAMRAM 8GB 
 • HDD: 45 GB HD-ruimte
 • NetwerkBreedband internet verbinding
 • Sound CardDirectX compatibel 
 • Vereist een DirectX 12-compatibel systeem

Aanbevolen specificaties voor de openbare bèta:

 • OSWindows 10 64 bit (nieuwste servicepack)
 • CPUIntel Core i7-4770k of AMD Ryzen 7 1800X
 • VideoNvidia GeForce GTX 1070 8GB / GTX 1660 6GB of AMD Radeon RX Vega 5
 • RAMRAM 16GB
 • HDD: 45 GB HD-ruimte
 • NetwerkBreedband internet verbinding
 • Sound CardDirectX compatibel
 • Vereist een DirectX 12-compatibel systeem