In de afgelopen uren hebben de zesde verjaardag vanaf de release van Undertale, de indietitel die de videogamemarkt deed schudden en er een echte omheen genereerde subcultuur gerund door fans, die nog steeds fanart, video's en videogames maken die zijn gewijd aan de personages die zijn gemaakt door Toby Fox.

En het is tijdens de live-uitzending gewijd aan het jubileum dat de goede Toby heeft besloten om Laat de bom vallen op zijn fans, en kondigt eindelijk de releasedatum aan van het nieuwe hoofdstuk van Deltarune, uit in de nacht tussen 17 en 18 september 2021 op PC e MacOS.

Aangekondigd en uitgebracht in 2018, wordt Deltarune voorgesteld als een RPG die zich afspeelt in een alternatief universum voor dat van Undertale. Zoals geciteerd in de Officiële site, het zal mogelijk zijn zet je save over van Deltarune: Chapter 1 en houd al je voortgang intact. Verder is de komst van verdere hoofdstukken gewijd aan de serie, die uiteraard later in de toekomst zal verschijnen.